SNELCURSUS CARNAVAL

Helaas zijn alle cursussen en workshops door Covid-19 voor onbepaalde tijd opgeschort. Wil je graag op de hoogte blijven wanneer we weer van start kunnen, laat dan even een berichtje achter via de contactpagina!

Heb je geen tijd of zin in een volledige cursus, maar wil je toch aardig voor de dag komen met carnaval, dan is deze cursus van twee avonden misschien iets voor jou.

Tijdens deze cursus draag je zelf één of twee voorbeelden aan van wat je wil kunnen schminken voor de carnaval. In een sneltreinvaart leren we je omgaan met de benodigde technieken en materialen. Let wel op, het is geen grimeercursus. Dus alleen voorbeelden op basis van waterschmink worden in behandeling genomen. Om teleurstellingen te voorkomen kun je als beste eerst je voorbeeld doorsturen dat je wil gaan leren. Ik kan dan beoordelen of het haalbaar is in twee lessen en ik kan me dan beter voorbereiden. Je kunt deze sturen naar info@kakelbontschmink.nl.

Na deze cursus ben je in staat je voorbeeld goed te reproduceren. Je proeft als het ware van het schminken. Heb je hierna nog zin in meer, dan kun je een kiezen voor de basiscursus Kinderen Schminken.

Tijdens de cursus kun schminkmateriaal aanschaffen met 10% korting!

Tarief Snelcursus Carnaval:

2 x 2 ½ uur voor € 40,00. Dit is incl. 21 % BTW, materiaalgebruik, koffie en thee. Tijdens de workshops kun je met 10 % korting je materialen aanschaffen!

De eerstvolgende datum voor deze cursus:

Helaas zijn alle cursussen en workshops door Covid-19 voor onbepaalde tijd opgeschort. Wil je graag op de hoogte blijven wanneer we weer van start kunnen, laat dan even een berichtje achter via de contactpagina!

Locatie:

Atelier Schminkservice Kakelbont, Hazenakkerstraat 12, Oss

Een workshop of cursus gaat van start bij 3 of meer aanmeldingen, de groep is vol met 4 aanmeldingen.

Aanmelden graag via de bestelknop hieronder. BELANGRIJK!!!! Als je in het bestelproces "betalen bij afhalen" aanvinkt hoef je nu nog niets te betalen. Rond wel je bestelling helemaal af, anders komt je inschrijving niet binnen! Ongeveer een week voor aanvang van de cursus ontvang je een welkomstmail met daarin de rekening en de kortingscode voor deze webshop!

Voor vragen neem hier even contact op!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel