SNELCURSUS CARNAVAL

Heb je geen tijd of zin in een volledige cursus, maar wil je toch aardig voor de dag komen met carnaval, dan is deze cursus van twee avonden misschien iets voor jou.

Tijdens deze cursus draag je zelf één of twee voorbeelden aan van wat je wil kunnen schminken voor de carnaval. In een sneltreinvaart leren we je omgaan met de benodigde technieken en materialen. Let wel op, het is geen grimeercursus. Dus alleen voorbeelden op basis van waterschmink worden in behandeling genomen. Om teleurstellingen te voorkomen kun je als beste eerst je voorbeeld doorsturen dat je wil gaan leren. Ik kan dan beoordelen of het haalbaar is in twee lessen en ik kan me dan beter voorbereiden. Je kunt deze sturen naar info@kakelbontschmink.nl.

Na deze cursus ben je in staat je voorbeeld goed te reproduceren. Je proeft als het ware van het schminken. Heb je hierna toch nog zin in meer, dan kun je een kiezen voor de basiscursus Kinderen Schminken.

Tijdens de cursus kun schminkmateriaal aanschaffen met 10% korting!

Tarief Snelcursus Carnaval:

2 x 2 ½ uur voor € 60,00. Dit is incl. 21 % BTW, materiaalgebruik, koffie en thee. Tijd is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Tijdens de workshops kun je met 10 % korting je materialen aanschaffen!

De eerstvolgende data voor deze cursus:

Maandag 3 en 10 februari 2025

Maandag 17 en 24 februari 2025

Locatie:

Atelier Schminkservice Kakelbont, Hazenakkerstraat 12, Oss

Een workshop of cursus gaat van start bij 3 of meer aanmeldingen, de groep is vol met 8 aanmeldingen.

Aanmelden graag via de bestelknop hieronder. BELANGRIJK!!!! Als je in het bestelproces "betalen bij afhalen" aanvinkt hoef je nu nog niets te betalen. Rond wel je bestelling helemaal af, anders komt je inschrijving niet binnen! Ongeveer een week voor aanvang van de cursus ontvang je een welkomstmail met daarin de rekening en de kortingscode voor deze webshop!

Voor vragen neem hier even contact op!

Sorteer op
 • korte cursus!

  Snelcursus 3 februari 2025
  Snelcursus 3 februari 2025
  € 50,00
 • korte cursus!

  Snelcursus 17 februari 2025
  Snelcursus 17 februari 2025
  € 50,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel