BELLYPAINT

Je zwangere buik als ondergrond voor een kunstwerkje. Een heel leuke extra ervaring tijdens je zwangerschap. De foetus voel je genieten van de aanrakingen met de buik en volgt de penseelstreken. Het eindresultaat een mooie beschilderde buik. Deze wordt vastgelegd op foto, zodat je er nog lang van kunt nagenieten!

Leuk om jezelf te trakteren of om cadeau te krijgen tijdens b.v. een babyshower!

 

Tarief Bellypaint:

€ 80,00 per belly. Dit bedrag is incl. BTW en materiaalkosten, excl. reis- en parkeerkosten.

Binnen de gemeente Oss worden er géén reiskosten berekend. Daarbuiten wordt er € 0,35 per gereden km. berekend.

Voor vragen of boekingen neem hier even contact op!

 

Extra informatie:

Een bellypaint duurt gemiddeld zo’n 1 ½ uur en wordt gemaakt in je eigen omgeving. Eventuele broertjes of zusjes kunnen voor € 7,00 geschminkt worden in een bijpassend design.

Je kunt ter plekke kiezen voor een design aan de hand van afbeeldingen. Er worden geen bellypaints van andere bellypainters nagemaakt! Heb je zelf al een leuk idee, neem dan even contact op met Schminkservice Kakelbont, zodat we goed voorbereid te werk kunnen gaan. Dit komt het resultaat absoluut ten goede.

Een bellypaint is doorgaans op zijn mooist rond een zwangerschap van 32 weken. Dit is natuurlijk wel geheel afhankelijk van hoe je buik zich ontwikkelt. Bij meerlingen of volgende zwangerschappen zou het zomaar kunnen dat je al een paar weken eerder een bellypaint kunt doen.

Bovengenoemde prijs is voor een paint van alleen de buik. Wil je een uitgebreidere paint, b.v. op de boezem en de armen, dan is dit mogelijk. De extra benodigde tijd wordt dan berekend tegen de reguliere meerprijs van € 50,00 per uur.

Ik ben geen professionele fotograaf. Wil je professionele foto’s dan moet je hiervoor een afspraak maken met een professionele fotograaf.

Het zou leuk zijn als ik foto’s mag maken die ik kan gebruiken voor mijn reclamedoeleinden. Hiervoor vraag ik je dan wel eerst toestemming.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel