Superstar Chunky Glitters zijn een echte aanvulling voor je schminkkoffer. Op een makkelijke manier kan je sprankelende accenten aan brengen. De glitter is geschikt voor zowel de huid als het haar. De Chunky Glitter kan direct worden aangebracht of in combinatie met de Superstar Glitterless Gel voor een langduriger resultaat. Voor gebruik in het haar gebruik je een haargel.

De Superstar Chunky Glitter Mix bevat een mix van fijne, middel en grotere polyester glitters van cosmetische kwaliteit. Door het mixen van deze formaten zien deze glitters er op de huid heel feestelijk en spectaculair uit.

Hier verkrijgbaar in 8 verschillende soorten en kleurcombinaties van 8 ml.

Aanbrengen met de Superstar Glitterless Gel doe je handig met een platte afgeronde penseel. De Superstar - Burny - Filbert is hier ideaal voor. 

 • Je doopt je penseel in de gel, en veegt de overtollige gel aan de rand van het potje af;
 • Dan leg je één zijde van de penseel voorzichtig op de losse glitters;
 • Eerst breng je met een licht vegende beweging met de zijde van de penseel die geen glitters bevat over de plek waar je de glitters wilt hebben;
 • Vervolgens kun je met een licht vegende beweging de glitters van de andere zijde van het penseel op je voorbehandelde plek uitvegen.

Gebruik je het over je schmink, zorg dan dat je zeker zuinig bent met je gelgebruik!

 

Sorteer op
 • Superstar - Chunky Glitter - Champagne
  Superstar - Chunky Glitter - Champagne

  Superstar Chunky Glitter - Champagne geeft een feestelijk tintje aan je uiterlijk. De glitter is hoofdzakelijk goudkleurig gevolgd door wat zilver en in de kleinste glittertjes een minimale hoeveelheid rood. Net zo sprankelend dus…

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Disco
  Superstar - Chunky Glitter - Disco

  Superstar Chunky Glitter - Disco is een glitter die je vrolijk maakt. De grootste stukjes glitter zijn roze en groen en de kleine stukjes glitter zijn goudkleurig en paars. Dit alles zorgt voor een vrolijke uitstraling!

  Inhoud: 8…

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Fluorescent mix
  Superstar - Chunky Glitter - Fluorescent mix

  Superstar Chunky Glitter - Fluorescent bestaat uit de felgekleurde neonglitters geel, groen oranje en roze in verschillende maten. Deze glitters lichten fel op onder blacklight. Hiermee steel je de show!

  Inhoud: 8 ml.

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Ice
  Superstar - Chunky Glitter - Ice

  Superstar Chunky Glitter - Ice is een glitter waar je koud van wordt. Deze glitter bevat een gebalanceerde mix van de kleuren turquoise, blauw en zilver. Een musthave voor een ijsprinses!

  Inhoud: 8 ml.

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Laser Silver
  Superstar - Chunky Glitter - Laser Silver

  Superstar Chunky Glitter - Laser Silver is een holografische zilvere glitter. Dit houdt in dat het een zilver glitter is die, afhankelijk van de lichtval, alle kleuren van de regenboog laat zien. Dit is een redelijk neutrale…

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Peacock
  Superstar - Chunky Glitter - Peacock

  Superstar Chunky Glitter - Peacock heeft de kleuren van de pauwenveer. Donkergroen, lichtgroen en blauw. Een prachtige combinatie!

  Inhoud: 8 ml.

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Pink Lady
  Superstar - Chunky Glitter - Pink Lady

  Superstar Chunky Glitter - Pink Lady is een musthave voor een prinsessenlook. De grote chunks bestaan uit twee tinten roze. De kleine chunks uit goud en zilver. Een prachtige combinatie!

  Inhoud: 8 ml.

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Red White Blue
  Superstar - Chunky Glitter - Red White Blue

  Superstar Chunky Glitter - Red White Blue oftewel rood wit blauw. Deze glitters bestaan uit de kleuren rood, zilver en blauw. Onmisbaar dus met koningsdag!

  Inhoud: 8 ml.

  € 4,50
 • Superstar - Chunky Glitter - Sweet Pearl
  Superstar - Chunky Glitter - Sweet Pearl

  Superstar Chunky Glitter - Sweet Pearl heeft een mooie paarlemoeren uitstraling. Het is een doorzichtige witte glitter met een subtiele paarlemoere glans. Welke unicorn wil deze nu niet hebben?

  Inhoud: 8 ml.

  € 4,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel