KINDERFEESTJE (minder dan 13 kinderen)

Kinderen vinden het een feest om geschminkt te worden. Wat is er dan leuker dan je eigen schminker op je verjaardagsfeestje. Met het schminken tover je de kinderen om in de figuur die ze op dat moment graag willen zijn. De trotse snoetjes zijn onbetaalbaar als ze zichzelf bewonderen in de spiegel. En wil een kind liever niet op het gezicht geschminkt worden? Geen probleem. Op de arm kun je ook mooie plaatjes creëren waar ze zelf uren van kunnen genieten.

Tarief Kinderfeestje:

  • Alléén schminken € 60,00 voor max. 8 kinderen. Meer kinderen? Dat is geen probleem € 5,00 per kind extra tot een maximum van 12 kinderen! Verwacht je meer kinderen zie dan schminken voor groepen en evenementen.
  • Keuze uit schminken òf een glittertattoo € 65,00 voor max. 8 kinderen. Meer kinderen? Dat is geen probleem € 6,00 per kind extra tot een maximum van 12 kinderen! Verwacht je meer kinderen zie dan schminken voor groepen en evenementen.
  • Schminken èn glittertattoo's € 120,00 voor max. 8 kinderen. Meer kinderen? Dat is geen probleem € 10,00 per kind extra tot een maximum van 12 kinderen! Verwacht je meer kinderen zie dan schminken voor groepen en evenementen.

Dit bedrag is incl. 21% BTW en materiaalkosten, maar excl. reis- en parkeerkosten.

Binnen de gemeente Oss worden er géén reiskosten berekend. Daarbuiten wordt er € 0,35 per gereden km. berekend.

Voor vragen of boekingen neem hier even contact op!

Extra informatie:

Bij boeking wordt een aaneengesloten tijdblok afgesproken, afhankelijk van het aantal kinderen, met een maximum van  2 uur. Heb je meer dan 12 kinderen zie dan SCHMINKEN VOOR GROEPEN EN EVENEMENTEN.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel