BASISCURSUS KINDEREN SCHMINKEN

Helaas zijn alle cursussen en workshops door Covid-19 voor onbepaalde tijd opgeschort. Wil je graag op de hoogte blijven wanneer we weer van start kunnen, laat dan even een berichtje achter via de contactpagina!

Tijdens deze cursus gaan we je de basistechnieken van het kinderschminken aanleren, inclusief het schminken met meerdere kleuren in één keer opzetten. Dus lijkt schminken je ook zo leuk om te doen? Grijp dan nu je kans. Wat kun je zoal verwachten?

Les 1: penseeltechnieken;

Les 2: een stukje kleurenleer, sponstechniek en aan de hand van de behandelde stof gaan we een vlinder opzetten;

Les 3: opbouw van een schminkontwerp;

Les 4: schminken zonder schminkvoorbeeld.

Les 5: hierin behandelen we het gebruik van onestrokes(regenboogschmink, ook wel splitcakes genoemd) met de platte penseel. Hiermee kun je mooie, snelle, kleine creaties maken zoals bv. een dolfijn of roosjes;

Les 6: hierin behandelen we het gebruik van onestrokes voor de full face designs. Aangevuld met het gebruik van schminksjablonen!

Na deze cursus ben je in staat zelfstandig een aantal aardige snoetjes neer te zetten. Met alle handreikingen in deze uitgebreide cursus kun je thuis, op school of in het verenigingsleven, zeker vol goede moed aan de slag! Heb je hierna nog zin in meer, dan kun je een keuze maken uit de diverse vervolgcursussen.

Tarief Basiscursus Kinderen schminken:

6 x 2 uur voor € 120,00. Dit is incl. 21 % BTW, materiaalgebruik, koffie en thee. Tijd is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Tijdens de workshops kun je met 10 % korting je materialen aanschaffen!

De eerstvolgende data voor deze cursus zijn:

Helaas zijn alle cursussen en workshops door Covid-19 voor onbepaalde tijd opgeschort. Wil je graag op de hoogte blijven wanneer we weer van start kunnen, laat dan even een berichtje achter via de contactpagina!

 

Locatie:

Atelier Schminkservice Kakelbont, Hazenakkerstraat 12, Oss

Een workshop of cursus gaat van start bij 3 of meer aanmeldingen, de groep is vol met 4 aanmeldingen.

Voor vragen neem hier even contact op!

Aanmelden graag via de bestelknop hieronder. BELANGRIJK!!!! Als je in het bestelproces "betalen bij afhalen" aanvinkt hoef je nu nog niets te betalen. Rond wel je bestelling helemaal af, anders komt je inschrijving niet binnen! Ongeveer een week voor aanvang van de cursus ontvang je een welkomstmail met daarin de rekening en de kortingscode voor deze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel