OVER KAKELBONT

Schminkservice Kakelbont is een onderneming van mij, Désirée van Heijnsbergen. Na mijn opleiding aan de lerarenopleiding voor Handvaardigheid en Textiele Werkvormen lagen de banen niet voor het oprapen. Na diverse baantjes, her en der, heb ik er voor gekozen om zelf iets op te zetten, waar ik veel affiniteit mee had. Nou, dat was dus kinderen en schminken! Zo was in 1997 Schminkservice Kakelbont een feit.

Mijn specialiteit ligt daarom ook bij het schminken van kinderen. Later is daar het bellypainten bij gekomen. Met de komst van internet is in Nederland het niveau van kinderschminken de hobbystatus ontgroeid. Door constante bijscholing van masterpainters van over de gehele wereld worden er nu in korte tijd echte kunstwerkjes neergezet. Ik raak nooit uitgeleerd! Iedere keer geniet ik er weer van als ik die kindersnoetjes zie stralen als ze zich in de spiegel bewonderen.

De materialen die ik gebruik zijn natuurlijk huid- en kindvriendelijk. Ik werk voornamelijk met Paradise van het merk Mehron, maar ook met DiamondFX, PartyXplosion en Superstar. Stuk voor stuk gerenomeerde merken in de schminkwereld!

Mijn ervaring en enthousiasme wil ik graag delen d.m.v. het geven van cursussen en workshops in mijn atelier aan de Hazenakkerstraat 12 in Oss.

Door de jaren heen heb ik ook een aardig netwerk van medeschminkers weten op te bouwen waar ik op terug kan vallen voor grotere opdrachten. Dus geen klus is ons te gek! Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij dit team en woon je in de omgeving van Oss, stuur dan een berichtje, met schminkfoto's, naar info@kakelbontschmink.nl. Een baan kan ik je niet aanbieden, maar wel diverse uurtjes extra schminkplezier tegen betaling natuurlijk.

Al sinds 1999 werk ik, met plezier, samen met Speelparadijs Pannenkoekenhuis “De Oude Maas” te Macharen. Velen uit de omgeving van Oss zullen mij, of één van mijn medeschminkers, daar wel eens getroffen hebben.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten tijdens één van mijn cursussen, workshops of opdrachten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel