PROTOCOL VOOR CURSUSSEN EN WORKSHOP ivm. COVID-19

  • Ben je klachtenvrij volgens de richtlijnen van het RIVM?

Je bent alleen maar welkom als je niet verkouden bent, géén koorts hebt èn géén benauwdheidsklachten hebt of negatief getest bent. Heb je iemand in je omgeving die wel klachten heeft/positief getest is of ben je in contact geweest met iemand die klachten heeft/positief getest is, dan ben je ook niet welkom. Kortom: gebruik je gezonde verstand en breng jezelf en je medecursisten en hun omgeving niet in gevaar!

  • Bij binnenkomst moet je je handen ontsmetten. Hiervoor is handalcohol aanwezig. Ben je hier allergisch voor, neem dan aub. zelf een ontsmettingsmiddel mee.

 

  •  Toiletgebruik

Het vriendelijke verzoek is om voordat je naar de cursus komt thuis nog even naar het toilet te gaan. Moet je toch nodig tijdens de cursus, dan is het natuurlijk toegestaan om gebruik te maken van het toilet. Desinfecteer je handen voordat je naar het toilet gaat. Raak in de toiletruimte alleen aan wat je nodig hebt. Was je handen ruim 20 seconde met water en zeep voordat je terug komt in de cursusruimte. De toiletruimte zal zowel vóór als ná de cursus worden gereinigd.

 

Verder wordt er veel gediscussieerd over het gebruik van alcohol in de schminkpotjes. Door de fabrikanten van diverse schminkmerken wordt dit ten zeerste afgeraden. De schmink is al zo samengesteld dat bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Het gebruik van alcohol zal de samenstelling van de schmink aantasten zodat deze mogelijk niet meer voldoet aan de cosmeticawetgeving.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel