WORKSHOP GLITTERTATTOO’S

Glittertattoo’s zijn afbeeldingen op de huid gemaakt met huidlijm en cosmetische glitters. Je kunt hiervan gemiddeld zo’n 5 tot 7 dagen plezier hebben. Daarna gaan ze vervagen. Je leert in deze workshop werken met sjabloontjes, huidlijm en glitters. Tijdens deze workshop ontvang je veel tips en tricks. Deze cursus is ook ontzettend leuk om samen met één van je kinderen te doen vanaf 8 jaar.

Tarief workshop Glittertattoo’s:

1 x 2 uur voor € 25,00. Dit is incl. 21 % BTW, materiaalgebruik, koffie en thee. Tijdens de workshops kun je met 10 % korting je materialen aanschaffen!

Locatie:

Atelier Schminkservice Kakelbont, Hazenakkerstraat 12, Oss

Een workshop of cursus gaat van start bij 3 of meer aanmeldingen, de groep is vol met 4 aanmeldingen. Mochten de richtlijnen rondom Co-Vid het toelaten, dan kan dit opgeschaald worden naar 8 aanmeldingen.

Voor vragen neem hier even contact op!

Aanmelden graag via de bestelknop hieronder. BELANGRIJK!!!! Als je in het bestelproces "betalen bij afhalen" aanvinkt hoef je nu nog niets te betalen. Rond wel je bestelling helemaal af, anders komt je inschrijving niet binnen! Ongeveer een week voor aanvang van de cursus ontvang je een welkomstmail met daarin de rekening en de kortingscode voor deze webshop!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel