SCHMINKTATTOO’S

Een echte aanrader want niet alle kinderen zijn fan van schminken op het gezicht of soms vinden ze het gewoon fijner om een klein kunstwerkje op hun arm te hebben. Een goed alternatief hiervoor is de schminktattoo. Hierbij kun je alles schminken wat je maar wil. Je leert hierbij afbeeldingen zo naar je hand te zetten, zodat jij er een mooi schminkplaatje van kunt maken. Een grote tekenaar hoef je hiervoor niet te zijn, maar beheersing van de basistechnieken is voor deze cursus wel vereist!

Tarief cursus Schminktattoo's:

2 x 2 ½ uur voor € 40,00. Dit is incl. 21 % BTW, materiaalgebruik, koffie en thee. Tijdens de workshops kun je met 10 % korting je materialen aanschaffen!

De eerstvolgende data voor deze cursus zijn:

Woensdag 10-17 mei

Locatie:

Atelier Schminkservice Kakelbont, Hazenakkerstraat 12, Oss

 

Een workshop of cursus gaat van start bij 3 of meer aanmeldingen, de groep is vol met 8 aanmeldingen.

Voor vragen neem hier even contact op!

Aanmelden graag via de bestelknop hieronder. BELANGRIJK!!!! Als je in het bestelproces "betalen bij afhalen" aanvinkt hoef je nu nog niets te betalen. Rond wel je bestelling helemaal af, anders komt je inschrijving niet binnen! Ongeveer een week voor aanvang van de cursus ontvang je een welkomstmail met daarin de rekening en de kortingscode voor deze webshop!

Sorteer op
  • Schminktattoo's  10 mei 2023
    Schminktattoo's 10 mei 2023
    € 40,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 kakelbontschmink | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel